Cargando...
Barcelona: 93 315 64 88  ·  Llobregat: 93 658 20 91 - 93 511 57 23
Calderas en Barcelona, Llobregat y Valles
Ofertes
 
Formulari de contacte

Nom*

Correu electrònic*

Telèfon*

Comentaris


* Campos obligatoris

Accepto les condicions i termes legals


Enviar   
De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat d'INSTAL LACIONS MAYOL SCP amb la finalitat d'atendre les seves consultes.

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça: C/ SANTIAGO RUSINYOL 8, BJS, 08840 VILADECANS (BARCELONA).

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que comptem amb el seu consentiment per al tractament dels mateixos.

Així mateix i d'acord amb l'establert en la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

He llegit i accepto rebre publicitat o informació promocional d'INSTAL LACIONS MAYOL SCP.
He llegit i no accepto rebre publicitat o informació promocional d'INSTAL LACIONS MAYOL SCP.

Li informem que podrà revocar a qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l'adreça de correu electrònic: info@satmayol.com.
L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.
 
Facebook
 

Calderes a Barcelona, Llobregat i Valls

El nostre nom és sinònim de servei i qualitat en el sector de les reparacions, manteniment i instalacion de calderes a Barcelona i tota Catalunya per a calefacció domèstica. A causa del continu canvi de requisits, sobretot a l'àrea de la tecnologia ambiental, hem ampliat periodicamente nostra gamma de serveis, ademas disposem d'una xarxa de tècnics especialitzats i acreditats segons nova Llei RITE (Gener 2013).

Com a empresa d'especialistes amb una gran experiència, som el soci competent i eficient que requereix la tecnologia de la seva llar. El nostre equip s'ocuparà que les seves habitacions siguin un oasi de benestar.


 
Últimes novetats en calderes
CERAPURCOMFORT ZWBE 25-3C
CALDERA JUNKERS
Condensació
CERAPURCOMFORT ZWBE 30-3C
CALDERA JUNKERS
Condensació
CERAPUEXCELLENCE COMPACT ZWB 30/32-1A
CALDERA JUNKERS
Condensació

 
Calderes destacades
Vitodens 100 26kw
CALDERA VIESSMANN
Condensació.
Itaca KC 24/28
CALDERA FONDITAL
Condensació
CERAPURCOMFORT ZWBE 25-3C
CALDERA JUNKERS
Condensació

 
Eficiència de les calderes de condensació

Les calderes de condensació es caracteritzen fonamentalment perquè aprofiten l'energia obtinguda a causa de la condensació del vapor d'aigua contingut en els fums producte de la combustió.

En les calderes corrents els fums evacuats poden aconseguir fins i tot 150ÂșC per evitar condensacions i facilitar el tir. Aquest vapor d'aigua conté una calor latent. Quan el vapor d'aigua condensa -canvi d'estat-, aquesta calor és cedit.

En aquest cas les calderes de condensació, utilitzen aquesta energia augmentant el rendiment de la mateixa fins a valors superiors al 100%.
Marques amb les quals treballem
Viessmann
Ducasa
Saunier
Neckar
Junkers
CONTACTE
C/ Josep ros i ros, 1
08740, Sant Andreu de la Barca
93 658 20 91
info@i-mayol.com

Política de Cookies | Avís legal i condicions d'Ús | Política de privadesa xarxes socials

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat